Køb- og handelsbetingelser

Anvendelse og forbrugerbeskyttelse

Disse købsbetingelser er gældende for den købsaftale, du som forbruger indgår med Nordic Rebalance AB, organisationsnummer 559088–8086, herefter også benævnt ”referm.dk”.

Alle leveringer af produkter er omfattet af købelovens regler om forbrugerkøb. For at varetage dine interesser som kunde gælder bestemmelserne i forbrugerkøbeloven (SFS 1990: 932), fjern- og boligkøbsloven (SFS 2005: 59) og gældende love og regler for persondatabeskyttelse for alle køb pr. referm.dk.

Etablering af købsaftale

Varer fra Nordic Rebalance bestilles på referm.dk. En købsaftale indgås, når din ordre er blevet bekræftet på e-mail til den e-mailadresse, du har angivet ved bestilling. Gennemført ordre betyder, at du accepterer vores købsbetingelser og accepterer, at navn og person- eller organisationsnummer er registreret i vores kunderegister.
Købsaftaler indgås først, når vi har bekræftet ordren ved at sende en ordrebekræftelse/faktura til den e-mailadresse, du har indtastet.
Nordic Rebalance indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden forældrenes godkendelse.

Priser & levering

Alle priser på referm.se er angivet inklusive 25% moms. Ordrer afsendes mandag og torsdag inden kl. 9.00. Normal leveringstid er 1-3 hverdage fra det tidspunkt, hvor vi har afsendt din ordre. Har du ikke modtaget din levering inden for 5 hverdage, beder vi dig kontakte kundeservice.

Leveringsmuligheder

Til udleveringsbutik. Fragt til PostNord-pakkeshop er inkluderet i prisen, ordren sendes med Postnord til dit valgte udleveringssted. Når pakken er klar til afhentning, får modtageren besked fra Postnord via SMS til det angivne telefonnummer. Hvis du ikke har indtastet et mobilnummer, vil meddelelsen ske pr. post eller e-mail.
Ved afhentning af en forsendelse skal der fremvises gyldigt ID-dokument. Hvis en anden end du selv afhenter din pakke, skal begge ID’er fremvises.

Fortrydelsesret / Retur / Reklamation

Vær opmærksom på, at der ikke er returneringsret i henhold til gældende bestemmelser for køb af fødevarer på nettet. Kontakt derfor altid kundeservice i første omgang ved eventuelle problemer og ønsker vedrørende reklamationer.

Transportskader

Nordic Rebalance er ansvarlig for varer, der bliver beskadiget eller er bortkommet under transporten til dig. Reklamation over transportskader skal ske inden for rimelig tid. Ved modtagelse af forsendelsen er det derfor vigtigt at kontrollere, at varerne ikke er beskadiget under transporten. Vi anbefaler, at du anmelder transportskader direkte på stedet til udleveringsbutikken og derefter kontakter vores kundeservice.

Betaling

I samarbejde med NETS tilbyder vi betaling via faktura og direkte betaling med betalingskort. Ved at klikke på ”Fuldfør køb” ved kassen accepterer du Nordic Rebalances købsbetingelser, NETS servicevilkår og bekræfter, at du har læst Klarnas privatlivspolitik og cookiepolitik.
Kreditoplysninger kan om nødvendigt tages fra NETS. Ev. kreditoplysninger påvirker ikke din kreditvurdering og kan ikke ses af andre, der efterspørger kreditoplysninger om dig, f.eks. banker.

Spørgsmål om NETS kan stilles hos NETS kundeservice.

Personlig information

Nordic Rebalance AB er ansvarlig for, at de personoplysninger, der afgives i forbindelse med køb, håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ved at godkende købsaftalen med Nordic Rebalance accepterer du, at dine oplysninger gemmes for at kunne behandle din ordre og gennemføre købet, lette fremtidige køb og muliggøre opdatering af din ordrestatus.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Andet

Vi følger den generelle klagenævns anbefalinger og svensk lov i tilfælde af en tvist. Du kan også registrere din sag via Europa-Kommissionens hjemmeside for klager over onlinekøb.

Spørgsmål om købsbetingelser

For spørgsmål om betydningen af disse Købsbetingelser eller procedurer i tilfælde af fortrydelsesret, reklamationer, transportskader eller andet er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@nordicrebalance.com

 

[check-email]

Nyhetsbrev

Anmäl dig till ReFerms nyhetsbrev.Få tips om tarmhälsa och för nyheter om ReFerm direkt i din inkorg.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.