Alt du behøver at vide om ReFerm

En postbiotisk kostbehandling til dem, der har tarmproblemer og irritabel tyktarm (også kaldet IBS).

 • For dem, som lider af tarmproblemer og irritabel tyktarm
 • Oplev en forskel inden for 2-4 uger
 • Klinisk testet kostbehandling

Hvad er ReFerm? Hvordan bruger jeg ReFerm? Ingredienser

ReFerm indeholder vigtige næringsstoffer til tarmen

Mange helseproblemer har deres udspring i tarmen. Årsagen skyldes ofte forskellige grader af betændelse, som kan skyldes forkert næring til tarmfloraen. Ved lav-grads inflammation, såsom ved IBS, opstår symptomer som diarré, forstoppelse, mave-opsvulmen, flatulens (prutter), hovedpine og ledproblemer. Tarmfloraens tilstand er derfor af central betydning for kroppens velbefindende.

Hvad gør ReFerm unik?

ReFerm reducerer og lindrer både årsagen til og symptomerne på forskellige grader af kronisk inflammation, såsom ved IBS. Ved en ubalanceret tarmflora er det ikke nok at tilsætte probiotika eller præbiotika. Mikrobielle fermenteringsprodukter, også kaldet postbiotika, giver tarmen den rette næring, der styrker tarmfloraen og tarmslimhinden, så aktiviteten af kroppens immunforsvar reduceres hensigtsmæssigt og på en naturlig måde.

ReFerm er en mikrobielt fermenteret postbiotisk havredrik, som giver den rette næring til tarmfloraen. I ReFerms patenterede fremstillingsproces dannes et unikt koncentrat af kortkædede fedtsyrer og andre fermenteringsprodukter, som blandt andet kan virke hæmmende på de inflammationsfremkaldende mikroorganismer i tarmen.

Kortkædede fedtsyrer er tyktarmcellernes vigtigste næringskilde og er med til at opbygge og styrke tarmslimhinden. En robust tarmslimhinde skal forhindre, at bakterier og andre mikroorganismer, som er naturligt til stede i tarmen, lækker ud i kroppen. ReFerm reducerer ikke kun symptomer, men bygger også grundlaget for en robust tarmflora og tarmbarriere.

Hvilke symptomer i mave og tarm dæmper ReFerm?

Har du symptomer som oppustethed, diarré, luft i maven, forstoppelse eller en generelt øm og urolig mave, kan ReFerm hjælpe med at lindre ubehaget. Hvis du er forstoppet, anbefaler vi dog, at du samtidig sikrer dig, at forstoppelsen lindres ved at bruge afføringsmidler før og under indtagelse af ReFerm.

En robust tarmflora og tarm er grundlaget for et godt helbred!

Hvad siger vores kunder om ReFerm?

I dag har vi over 1.000 tilfredse kunder, og flere og flere prøver postbiotika. Mange tager kontakt til os, men de fleste ønsker at være anonyme. Tarmproblemer er nemlig noget, som mange mennesker holder for sig selv, men egentlig burde de ikke gøre sådan, fordi det er så almindeligt at have tarmproblemer.

Efter 20 år med diarré har min mave nu haft det fint i en måned!

Før blev jeg oppustet som en ballon. Nu er jeg ikke oppustet og prutter heller ikke. Jeg har i øvrigt fået mere energi

Portionsposerne er perfekte, når man rejser!

Hvordan drikker jeg ReFerm?

Du blander blot indholdet fra en portionspose i knap 2,5 dl vand og ryster eller omrører, indtil pulveret er opløst. Har du adgang til en shaker, er pulveret lettere at opløse, men det går også at røre rundt med en ske, indtil pulveret er opløst i vandet.

Hvornår og hvor ofte skal jeg drikke ReFerm?

Drik ReFerm på tom mave og vent helst en time før næste indtag af drikke eller mad. Så virker ReFerm bedre, men er det ikke muligt at vente så længe, kan næste indtag foretages tidligere. Vi anbefaler, at du drikker en ReFerm om morgenen som det første indtag og derefter en gang om eftermiddagen som snack. Vores portionsposer fylder ikke så meget og er derfor nemme at tage med.

Hvordan smager ReFerm?

ReFerm indeholder ingen smagsstoffer. Fermenteringen giver ReFerm en syrlig smag, som for nogle minder om hyben eller ribs. Vil du nedtone den syrlige smag, kan der tilsættes 1-2 spiseskefulde koncentreret saft uden tilsat sukker umiddelbart før indtag.

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Mange oplever ændringer i symptomer inden for to til fire uger. Hver persons tarmflora er unik, og derfor kan symptomændringerne variere fra person til person. Det er individuelt hvor meget og hvor længe, man skal drikke ReFerm. Det afhænger af problemets natur og omfang samt behovet for supplerende næringsstoffer til tarmen.

Hvor længe skal jeg drikke ReFerm?

Det er individuelt hvor meget og hvor længe, du skal drikke ReFerm. Det afhænger af problemets omfang. For de fleste tager det mellem 2-3 måneder at reducere både årsag og symptomer. Ved mere alvorlig IBS tager det generelt mere end 3-4 måneder. Nogle vælger at genoptage indtaget af ReFerm, når livet bliver for stresset, og man ikke har tid til at optimere sin kost og livsstil.

Ved at drikke ReFerm dagligt får tarmcellerne den næring, de skal bruge for at opbygge og styrke din tarm. Forandring tager tid, så vær tålmodig og lad din krop tilpasse sig i sit eget tempo.

Følg tarmrejsen trin for trin

 • Mange mennesker, der lider af tarmproblemer, føler, at maven styrer deres hverdag. en forbedret tarmflora og styrket tarmbarriere er første skridt mod forandring. Ved at drikke ReFerm dagligt får tarmcellerne den næring, de skal bruge for at opbygge og styrke dine tarme. Forandring tager tid, så vær tålmodig og lad din krop tilpasse sig i sit eget tempo.

 • Når du har drukket ReFerm i 2 uger, er din mave så småt begyndt at optage og vænne sig til de nyttige næringsstoffer. Afhængigt af hvor omfattende dine problemer er, kan du muligvis allerede mærke forskellen. Husk på, at hver enkelts tarmflora er unik og derfor kan ændringerne variere fra person til person. Vær opmærksom på, hvordan dine symptomer påvirkes, og fortsæt med at styrke din tarm med ReFerm

 • Efter 4-6 uger med ReFerm mærker mange en bedring og reagerer ikke så kraftigt på stress og føler, at man har bedre kontrol over sin tarm. For at opnå et bæredygtigt resultat er det vigtigt, at du fortsætter med at booste din tarm med næringsstofferne fra ReFerm.

 • Efter 3-4 måneder med ReFerm har de fleste fået fjernet eller reduceret deres symptomer betragteligt og har samtidigt fået et bedre humør. På dette tidspunkt og fremover kan det være godt at supplere ReFerm med små tiltag i hverdagen, der kan give endnu bedre velvære.

  Et godt helbred begynder i tarmen, men slutter ikke der.

Ingredienser

Vand, havremel, maltmel fra byg, og lecithin fra soja. Fermenteret med mælkesyrebakteriekultur L. plantarum 299v. Proteinerne er hovedsageligt fra havre.

ReFerm er 100 % vegetabilsk og fremstillet af naturlige ingredienser. Drik ikke ReFerm, hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne. ReFerm indeholder lidt gluten fra bygmalt. Malten bruges til at sikre den korrekte start af den mikrobielle fermentering.

Næringsindhold per 100 gram flydende ReFerm / 100 gram ReFerm-pulver-vand opblanding

(35 gram ReFerm pulver opblandet i vand til i alt 2,5 dL)

Energi242 kJ / 58 kcal
Fed1,0 g (heraf mættede fedtsyrer 0,2 g)
Kulhydrater10,9 g (heraf 4,9 g sukkerarter)
Protein2,0 g
Salt0,04 g (hvoraf Natrium 15 mg)

Hvad indeholder en pose ReFerm?

 • > 2 gram kortkædede fedtsyrer, som giver energi til tarmcellerne.
 • kostfibre inklusive beta-glucaner.
 • lecithin med phosphatidylcholin.
 • metaboliske produkter fra fermenteringsprocessen

Hvordan skal ReFerm opbevares?

ReFerm portionsposer opbevares ved stuetemperatur

Med ReFerm begynder rejsen til at få det bedre!

Start med ReFerm en eller to gange om dagen i en uge. Langt de fleste føler normalt en positiv forandring i denne periode. Find herefter en længde på kostbehandlingen med ReFerm, der passer dig!

Lad ikke mavetarm-problemer være en del af din hverdag. Med ReFerm kan du lindre både årsag og symptomer.

[check-email]

Nyhetsbrev

Anmäl dig till ReFerms nyhetsbrev.Få tips om tarmhälsa och för nyheter om ReFerm direkt i din inkorg.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.